ÚPRAVA POŘÍZENÝCH VÝKONŮ

Změněno dne Fri, 08 Mar 2024 v 01:59 PM

V plném využití informačního systému CYGNUS ve vedení ošetřovatelské dokumentace jsou výkony pořizovány klientovi na sestavený poukaz ORP automaticky.

Na pořízené výkony se můžete podívat označením poukazu ORP a klepnutím na tlačítko Pořízené výkony.

(KDE? Klienti – Poukazy na vyšetření/ošetření)



Dny, kterou jsou reprezentovány sloupci, mohou mít bílou či žlutou barvu. Pokud je sloupec bílý, hodnoty se načítají z realizace. Pokud je sloupec žlutý, je možné do něj hodnoty (pořízené výkony) zapisovat ručně.



Jak odemknout den pro úpravu pořízených výkonů (vlastní zadání)

Bílý sloupec lze pro úpravy odemknout. Klepněte na název dne pravým tlačítkem myši a vyberte Odemknout. Sloupec změní barvu na žlutou a můžete začít výkony zapisovat.




Pokud ovšem opravujete výkony dané realizací, nezapomeňte, že pořízené výkony by měly odpovídat tomu, co bylo skutečně realizováno. Upravujte proto raději realizaci. Změny v pořízených výkonech se sem propíší.

Jak uzamknout den pro načtení výkonů dle realizace/vymazání ručního zadání.

Aby se zrušilo ruční zadání pořízených výkonů a opět naskočili původní hodnoty (z realizace, nebo také žádné), klepněte na název dne žlutě zabarveného sloupce pravým zlatíčkem myši a z nabídky zvolte Uzmaknout.



Pokud existuje realizace na pojišťovnu, doplní se pořízené výkony. Pokud však realizace žádná neexistuje, všechny výkony se na daný den smažou.

Byl tento článek užitečný?

To je skvělé!

Děkujeme Vám za zpětnou vazbu

Je ním líto, že jsme vám nepomohli

Děkujeme Vám za zpětnou vazbu

Dejte nám vědět, jak můžeme tento článek vylepšit!

Vyberte alespoň jeden důvod

Zpětná vazba odeslána

Oceňujeme vaši snahu a pokusíme se článek opravit