Videonávod - Opravné dávky v Domácí péči

Změněno dne Wed, 22 Feb 2023 v 11:00 AM

Opravné dávky v Domácí péči

Stalo se Vám, že jste na pojišťovnu poslali dávky, které obsahují chyby? Potřebujete vytvořit opravné dávky za výkony klienta a cesty ke klientovi? Jak na to, se dozvíte v následujících videích. Krok za krokem v nich vysvětlujeme, jak opravné dávky v programu zpracovat. Jsou rozdělena podle konkrétních chyb, kvůli kterým Vám pojišťovna dávky neuznala. V první části popisujeme, jak zpracovat dávky za péči klienta. V další části popisujeme vytvoření opravných dávek za cesty ke klientovi. 

 

Jak opravit rodné číslo klienta? 

Poslali jste na pojišťovnu klienta s nesprávným rodným číslem? Bude potřeba opravit dávky za péči i dávky za cesty. Nezapomeňte si také opravit rodné číslo na kartě klienta, abyste dávky za další období poslali už bez chyb. 

Video začíná opravou dokladů za péči. Oprava dávek za cesty začíná v čase 1:40. 



Jak opravit IČP lékaře? 

Pokud jste udělali chybu v IČP lékaře, pojišťovna neodmítne dávky za cesty. Proto bude v tomto případě oprava jednodušší, stačí opravit dávky za péči. Nezapomeňte si IČP opravit také v číselníku lékařů, abyste dávky za další období poslali už bez chyb. 

 


Jak opravit dávky klienta, které jste poslali na nesprávnou pojišťovnu? 

Pokud jste na kartu klienta zapsali nesprávnou pojišťovnu nebo Vám klient včas neoznámil změnu pojišťovny, bude Vás zajímat poslední video. V něm popisujeme, jak opravit dávky za péči i cesty ke klientovi, které jste poslali na nesprávnou pojišťovnu. Video začíná opravou dokladů za péči, od času 1:40 popisujeme, jak vytvořit opravné dávky za doklady cest. 


Byl tento článek užitečný?

To je skvělé!

Děkujeme Vám za zpětnou vazbu

Je ním líto, že jsme vám nepomohli

Děkujeme Vám za zpětnou vazbu

Dejte nám vědět, jak můžeme tento článek vylepšit!

Vyberte alespoň jeden důvod

Zpětná vazba odeslána

Oceňujeme vaši snahu a pokusíme se článek opravit