HR webinář - Jak napsat úspěšný inzerát

Změněno dne Wed, 22 Feb 2023 v 10:55 AM

Školitel: 

Renáta Balíková, HR manažerka společnosti IRESOFT


Délka školení: 

2 hodiny


Popis školení: 

Navazujeme na loňskou sérii HR webinářů, kterými vás chceme inspirovat na cestě za lepší firemní kulturou. Tentokrát jsme si pro vás připravili webinář na téma pracovního inzerátu, který je základním stavebním kamenem úspěšného náboru.

Inzeráty ve znění náplň práce/požadujeme/nabízíme už dosloužily. Inzerce v dnešní době vypadá jinak a úspěšní jsou ti, kteří umějí své kandidáty oslovit a zaujmout. Pokud vám inzerce na volná pracovní místa nefunguje, je pravděpodobně něco špatně. Možná jen neznáte dobře svoje kandidáty a současným zněním inzerátů oslovujete ty nepravé. Nebo své kandidáty sice znáte, ale ti nejšikovnější se nepřihlásí, protože vaše inzeráty jsou stejné jako ostatní. Anebo v pracovní nabídce požadujete dovednosti, které spoustu kandidátů odradí, přitom se bez nich nakonec docela dobře obejdete. 

Inzerát je oknem do vaší společnosti a čas strávený jeho přípravou se vám určitě mnohonásobně vrátí. Pokud ale proces přípravy odbudete, můžete se topit v záplavě nevhodných kandidátů, nebo váš inzerát mezi obdobnými nabídkami zapadne a vám se nepřihlásí žádný relevantní kandidát. 

Umění napsat dobrý inzerát je řemeslo, kterému je potřeba se naučit, a prostřednictvím našeho webináře se podíváme na to, kde začít.


Pro koho je školení určeno: 

Ředitele, majitele, manažery, vedoucí úseků a personalisty.


Obsah:

  • Jak napsat inzerát, který zaujme a přivede ty pravé kandidáty?

  • V čem tkví úspěšnost inzerce a jaké chyby nejčastěji děláme?

  • Kdo se přihlásí na inzerát, který je plný benefitů, odměn a výhod?

  • Co se změní, pokud začneme psát inzeráty jinak?

  • Webinářem vás provede Ing. Renáta Balíková, DiS., HR manažerka společnosti IRESOFT, a držitelka ocenění Recruiter roku 2021 (RA Awards).










Byl tento článek užitečný?

To je skvělé!

Děkujeme Vám za zpětnou vazbu

Je ním líto, že jsme vám nepomohli

Děkujeme Vám za zpětnou vazbu

Dejte nám vědět, jak můžeme tento článek vylepšit!

Vyberte alespoň jeden důvod

Zpětná vazba odeslána

Oceňujeme vaši snahu a pokusíme se článek opravit