Při přehodnocení plánu péče program hlásí neaktivní položky a nelze uložit, co to je?

Print Friendly, PDF & Email

Tato situace nastane jen v případě, že u klienta byla naplánovaná činnost, která byla z číselníku činností odstraněna. A při přehodnocení tato činnost nebyla z plánu odstraněna.

Řešení je jednoduché, z plánu tuto činnost odstranit. Jak ji poznáte? Je opatřena písmenem (x):

Pomohlo vám tato stránka?