Štítky pro výdej jídla klientů

Změněno dne Po, 19 Srpen v 3:11 ODPOLEDNE


Používáte ve Vašem zařízení pro výdej jídla tzv. tabletový systém? Nebo rozvážíte jídla v jídlonosičích pro klienty terénní péče? V těchto a dalších případech se Vám mohou hodit štítky pro výdej jídla klientům. V následující nápovědě si ukážeme, jak tyto štítky tisknout přímo z CYGNUSu.


KDE? Klienti - Přehled přítomnosti

V okně Přehled přítomnosti klikneme na ikonu tiskárny a vybereme možnost Štítky pro výdej jídla.



Zobrazí se nám okno tiskové sestavy. Vlevo vidíme nastavení tiskové sestavy, uprostřed pak vidíme náhled toho, jak bude tisková sestava vypadat. Změny v nastavení můžeme v okně pozorovat v reálném čase, tedy pokud změním jakékoliv nastavení, zobrazení se v okně změní také. 



V nastavení je možné nastavit datum a druh jídla. Také můžeme vybrat, která oddělení, místa odběru, formy stravy či varianty do tiskové sestavy zahrneme.


Dále si můžeme zvolit, zda chceme zobrazovat dietu podle toho, jak je nastavená v kartě klienta nebo podle toho, z jaké diety je objednávka (pro případ, že používáte alternativní diety).


Pomocí zatržítek ve spodní části nastavení si můžeme zvolit, kolik informací se má na štítku zobrazovat. Povšimněme si, kolik informací je vidět na štítcích níže oproti předchozímu nastavení, kde nebyla zatržena žádná možnost dodatečných informací.



Nastavení nám umožní přizpůsobit si štítky přesně tak, jak potřebujeme. Když jsme spokojení s podobou štítků, můžeme si je uložit do počítače pomocí tlačítka Export (1) nebo rovnou vytisknout (2).





Byl tento článek užitečný?

To je skvělé!

Děkujeme Vám za zpětnou vazbu

Je ním líto, že jsme vám nepomohli

Děkujeme Vám za zpětnou vazbu

Dejte nám vědět, jak můžeme tento článek vylepšit!

Vyberte alespoň jeden důvod
Je požadována verifikace pomocí CAPTCHA.

Zpětná vazba odeslána

Oceňujeme vaši snahu a pokusíme se článek opravit