V sekci Volitelné položky označte položku a klepněte na tlačítko Opravit.

(Kde? Nastavení –  Zaměstnanci – Rozpisy služeb a docházka)

V otevřeném okně proveďte požadované změny a pro její ukončení zatrhněte volbu Nenabízet od a zvolte datumUložte klepnutím na OK.