Výběr variant pro klienty v Mobilním CYGNUSu

Změněno dne Fri, 08 Mar 2024 v 01:04 PM

Jak nastavit uživateli přístup do této agendy se dozvíte v nápovědě ZDE.


OBSAH

Kde výběr variant klientům v Mobilním Cygnusu najít?

Výběr variant stravy pro klienty můžete dělat buď v programu CYGNUS v přehledu přítomnosti nebo nově přímo v telefonu přes Mobilní Cygnus. Po přihlášení do Mobilního Cygnusu zvolte menu vlevo nahoře a z nabídky vyberte Výběr variant klientům.






Přehled klientů a filtrování

Po výběru možnosti Výběr variant klientů v menu se zobrazí seznam klientů, na které má uživatel nastavené oprávnění. Klienty můžete filtrovat dle oddělení nebo nastavit zobrazení, kde budou klienti seřazení abecedně nebo podle pokojů.




Výběr variant

Pro samotný výběr stačí klepnout na jméno klienta a objeví se jídelníček na dnešní den. Dny si můžete přepínat v horní části obrazovky, týdny ve spodní části. 



Každému klientovi se po zveřejnění jídelního lístku automaticky objedná vždy varianta 1. Objednané varianty jsou označeny faječkou. Pokud chcete výběr změnit, klepněte ve vybrané variantě na tlačítko Změnit. Výběr se zeleně podbarví, což značí, že byla provedena změna. Výběr není potřeba nijak ukládat, pokud máte všechny chody hotové, vraťte se tlačítkem zpět na přehled klientů a můžete pokračovat s dalším. 




Výběr variant z alternativních diet

Pokud používáte alternativní diety, lze takový výběr provést i přes Mobilní Cygnus. V požadovaném druhu jídla klepněte na tři tečky vpravo nahoře a zobrazí se diety, ze kterých je možné klientovi vybrat. Na dietu poklepejte a objeví se varianty. Ťukněte na volbu změnit, objeví se faječka a jídlo z alternativní diety je vybráno. Není třeba volbu ukládat. 



Zobrazení fotografií jídel 

Pokud máte v programu Cygnus u jídel nahrané fotky, můžete si je v Mobilním Cygnusu zobrazit a např. usnadnit klientům výběr, když jim je ukážete. Stačí poklepat na ikonu foťáku vedle názvu receptury. 


Jak nahrát fotky k jídlům je popsáno v nápovědě ZDE.





Byl tento článek užitečný?

To je skvělé!

Děkujeme Vám za zpětnou vazbu

Je ním líto, že jsme vám nepomohli

Děkujeme Vám za zpětnou vazbu

Dejte nám vědět, jak můžeme tento článek vylepšit!

Vyberte alespoň jeden důvod

Zpětná vazba odeslána

Oceňujeme vaši snahu a pokusíme se článek opravit